Skip to main content

Bli en av oss inom Skåningegård gruppen

Gör skillnad

Vill du vara med och göra skillnad för dem som behöver det som mest och samtidigt ha roligt under tiden? Här ser du när vi söker nya medarbetare för specifika uppdrag. Vi vill alltid komma i kontakt med kunniga och motiverade personer  Är du allmänt intresserad, välkommen att höra av dig till oss via intresseanmälan.

Skåningegård gruppen består av flera olika verksamheter. Här hittar du lediga jobb från alla men du är även välkommen att gå in på respektive verksamhets sida och söka direkt hos dem.

– Det bästa med min arbetsplats är den fina gemenskapen vi har här!
Sandra Johansson

Möt några av våra medarbetare

Vad är det bästa med att jobba inom vården/med människor?

– Att jobba med människor kan givetvis ha sämre dagar, men det positiva överväger alltid. Det är de små sakerna som lyfter. Det kan vara en kram, ett hej eller att få höra klienten berätta om dennes uppväxt och tidigare livsstil som jag finner givande i arbetet. Detta eftersom att man då känner att man har fått en tillit till klienten och att denne känner en trygghet till mig som personal. 

– Att genom sitt eget engagemang få förgylla vardagen för de personerna som vi hjälper, det tycker jag är arbetsglädje.
Jennie Hasselros.
– Dagen jag började här kände jag mig direkt välkommen av såväl boende som personal.
Emilia Stålnacke

På Solrosen Demensboende i Visby jobbar Anna-Lena Jakobssen.

Varför tycker du att man bör söka ett jobb hos er på Solrosen?

– Fördelen med att arbeta på solrosen är att ingen dag är den andra lik, man har roligt på arbetet och det är ett gott samarbete kollegor emellan. Solrosen har en trevlig hemmiljö för vår boende. Det bästa med mitt jobb är att jag gör vardagen meningsfull för de boende.

I köket på Hjulebo Omsorg med Annelie Samuelsson.

Vad tycker du är bäst med Hjulebo och ditt arbete i köket?

– Det bästa med Hjulebo omsorg är att det ligger nära naturen och sjön Åsunden även gemenskapen i byn är viktig. Vi är en liten härlig arbetsgrupp och jag trivs med mitt ansvar för köket. Det bästa med mitt jobb är mötet med de boende, jag får så mycket respons av från dom. Det är även roligt med matönskningar av olika slag, dessa försöker jag att bjuda på när det går. Några favoriter är rotmos med fläsklägg, lasagne och pizza med sallad till.

Vad gör att du trivs på ditt jobb?

För mig betyder Skåningegård bra gemenskap med härliga kollegor och omsorgstagare, att jag dessutom arbetar i en underbar miljö ute på landet gör det ännu mer trivsamt.

Daniel Larsson

Lediga jobb

Vill du vara med och göra skillnad för dem som behöver det som mest och samtidigt ha roligt under tiden? Vi vill alltid komma i kontakt med kunniga och motiverade personer. Här hittar du våra lediga tjänster och kan söka direkt via Pitchler. Det går även bra att lämna en spontanansökan nedan.

Bli en del av oss
på Skåningegård

Skicka in ditt CV till info@skaningegard.se. Har du frågor om specifika tjänster är du välkommen att kontakta våra verksamhetschefer på den verksamhet det gäller.