Boendestödjare, boende psykiatri

Anställning

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Ditt uppdrag

Arbetet hos oss handlar mycket om att motivera och stötta den enskilde i att utföra sina vardagliga göromål så självständigt som möjligt. I arbetet ingår bl.a. att hjälpa till med personlig omvårdnad och medicinhantering, hushållssysslor, att vara ett stöd vid kontakt med olika samhällsfunktioner m.m. Som personal arbetar du utifrån den enskildes behov, önskemål och förmåga och det är viktigt att du är lyhörd och kan bidra till att skapa trygghet för de som bor här.

Vi strävar efter att arbeta utifrån innebörden av begreppet lågaffektivt bemötande vilket handlar om hur man kan skapa en miljö präglad av lugn och positiva förväntningar på de personer vi arbetar med, i syfte att minska stress och problemskapande beteende. Du ska kunna svenska i tal och skrift. Du bör ha god datorvana och erfarenhet av att dokumentera. B-körkort är ett krav.

Meriterande: Utbildad undersköterska, socialpedagog eller annan likvärdig omsorgsutbildning samt om du har erfarenhet av arbete med personer inom SoL och/eller psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid frågor Kontakta

Klara Milton, Verksamhetschef, 0498-49 71 00

Ansökan
    Körkort

    Bifoga CV

    Bifoga personligt brev

    © Skåningegård gruppen | Integritetspolicy